Четвер
25.04.2024
14:54
Ласкаво просимо Гость
RSS
 
Село Іскрене
Головна Реєстрація Вхід
Маски для волосся - Форум »
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: oli4ka  
Форум » Спілкування на різні теми » Як залишатися молодою і красивою » Маски для волосся (Краса нашого волосся)
Маски для волосся
galanetДата: Понеділок, 15.06.2009, 17:21 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 68
Репутація: 3
Статус: Оффлайн
Коли поет або ліричний прозаїк описує зовнішність красивої жінки, він обов'язково відзначає її очі, руки і волосся. Пишні і блискучі, що спадають на плечі густими пасмами – таке волосся законна гордість тих, хто уміє за ними доглядати. Сил прикладати доводиться багато, адже мало кому з жінок таке «багатство» дане від природи!

В цій темі пропоную ділитись різними масками для різних типів волосся.

Як діє на стан волосся звичайна картопля

Робіть хоч би раз на тиждень маску з картоплі. Візьміть дві картоплини середнього розміру, вимийте, очистіть від шкірки і натріть на дрібній терці. У окремому посуді збийте 1 жовток, додайте до нього 1 ч. ложку будь-якого рослинного масла, 1 ч. ложку рідкого меду і 1 ч. ложку дрібної солі. Компоненти з'єднайте з картопляною кашкою і ретельно перемішайте. Перед миттям голови розділіть волосся на пасми і нанесіть приготовану маску на шкіру голови. Залишки розподіліть по всій довжині волосся. Зав’яжіть голову теплим рушником, через 30-40 хвилин змийте, використовуючи м'який шампунь для свого типу волосся і обполосніть водою з оцтом або лимонною кислотою.

Картопля чудово підходить для лікування волосся, все залежить від того, що додати до нього. Жирне волосся він позбавляє від підвищеної жирності, а сухе живить і зміцнює. Волосся будь-якого типу після картопляних масок стає блискучим і шовковистим.

Для жирного волосся корисні картопляні маски з кислим молоком. Очистіть декілька картоплин і натріть їх на дрібній терці. Відіжміть 6 ст. ложок картопляного соку, змішайте з 200 мл кислого молока (чим жирніше волосся, тим кисліше повинне бути кисле молоко). Суміш ретельно змішайте, нанесіть на корені волосся, залишки розподіліть по всій довжині. Зав’яжіть голову поліетиленом, зверху обмотайте рушником. Тримайте маску на волоссі 30 хвилин, потім змийте шампунем для жирного волосся.

Для сухого волосся доцільно використовувати картопляну маску з жовтком і медом. Натріть дрібно три картоплини середньої величини, відіжміть сік і змішайте з 1 яєчним жовтком і 20 г рідкого меду. Все ретельно змішайте і нанесіть на вимите і злегка вологе волосся, втираючи в шкіру голови м'якими масажними рухами, щоб краще вбиралась маска. Залиште маску на 30 хвилин, змийте теплою водою без шампуня і дайте висохнути без фену.

 
galanetДата: Середа, 17.06.2009, 10:55 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 68
Репутація: 3
Статус: Оффлайн
Маска з реп'яхової олії

Реп’яхова олія (рос. "репейное масло") продається в будь-якій аптеці або косметичному магазині.

Щоб довго не мудрувати і не робити маски самому, можна використати звичайну реп’яхову олію.

Отже, починаємо діяти:

1) Нанести олію на корені злегка вологого волосся.
2) Розподілити по всій довжині.
3) Зверху одягнути поліетиленовий пакет або спеціальну поліетиленову шапочку.
4) Обмотати голову рушником і тримати 2 години.
5) В цей час можете подивитись телевізор, почитати цікавий журнал чи газету, просто полежати і розслабитись, або зайти на сайт села Іскрене і поспілкуватись у форумі - тобто, в цей час потрібно розслабитись і ні про що не думати, тоді шкіра голови і волосся будуть активніше всмоктувати поживні речовини з реп’яхової олії. Відповідно і волосся буде красивішим.
6) Після двох годин повного розслаблення та релаксу, двічі змийте волосся шампунем та один раз ополіскувачем для волосся.
7) Щоб волосся було ще більш шовковистішим і блискучішим, ополосніть його холодною водою.
8) Промокніть рушником (не варто сильно терти волосся) і дайте висохнути.

Примітка: реп’яхова олія складно вимивається, тому потрібно буде використати велику кількість води і двічі змити шампунем (після одного разу волосся не вимиється). Як на мене, то воно того варте, волосся після такої маски просто шик!

 
oli4kaДата: Середа, 17.06.2009, 12:20 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Група: Модератори
Повідомлень: 758
Репутація: 15
Статус: Оффлайн
galanet, дякую вам за рецепти масок для волосся.Картопляну маску вже зробила,результат помітний вже з першого разу!!! hands .
Красиве і густе волосся це і справді розкіш,якою може гордитися далеко не кожна жінка.


 
oli4kaДата: Середа, 17.06.2009, 12:24 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Група: Модератори
Повідомлень: 758
Репутація: 15
Статус: Оффлайн
А з рип"яхової олії робила маски раніше(після пологів),так як саме тоді стан мого волосся був просто жахливий.Купувала різні дорогі засоби,результату майже не було.Потім знайома порекомендувала спробувати саме рип"яхову олію.Правда цю процедуру я повторювала разів 5-6.

 
oli4kaДата: Четвер, 25.06.2009, 21:12 | Повідомлення # 5
Генерал-лейтенант
Група: Модератори
Повідомлень: 758
Репутація: 15
Статус: Оффлайн
Саме літом ми можемо отримати від життя багато приємного - це і довгоочікувана відпустка, і можливість поніжитися на пляжі (нехай хоча б і на місцевому). Проте морська солона вода та спекотне літнє сонце дуже сильно псують волосся, і, якщо до відпочинку ви не мали з ним проблем, вони можуть з’явитися під час подорожі на узбережжя. Але возити з собою власного перукаря мають змогу далеко не всі жінки, проте мати чудовий вигляд і похвалитися прекрасним волоссям - задача, яку здатна вирішити кожна красуня. До того ж, це непогана економія, тому що вам не треба витрачати гроші на розрекламовані магазинні засоби, а ті продукти, які необхідні для приготування домашніх засобів, напевно є на кухні в кожної господині. Пропонуємо вам рецепти домашніх масок, за допомогою яких ви можете покращити ситуацію та повернути пасмам здоровий вигляд та красу.

1. Візьміть 1 яєчний жовток, 2 столові ложки олії та декілька ложок коньяку - перемішайте все, нанесіть на волосся та тримайте приблизно годину. Справа в тому, що олія чудово допомагає вирішити проблему сухого волосся, насичуючи його необхідними жирами, а коньяк додає йому блиску, майже як в рекламних роликах.

2. Експрес-маска для сухого волосся та пошкоджених кінчиків - перед тим, як мити голову, змажте пасми майонезом, надіньте на голову пакет та обмотайтеся рушником, щоб збільшити тепло. Залиште маску на 30 хвилин, а потім змийте її, ретельно намилюючи волосся шампунем двічі.

3. І ще один засіб для того, щоб "підгодувати" пошкоджене волосся вітамінами: зробіть маску з реп’яхової олії, оливкової олії та 1 чайної ложки соку лимону. Всі інгредієнти, крім соку, використовуйте в пропорції 1:1.

4. На жаль, вам зробили невдалу зачіску і тепер ви бажаєте, щоб ваше волосся відростало якомога швидше? Тоді скористайтеся таким рецептом маски: 1/3пачки дріжджів, 1 жовток, 1 столова ложка оливкової олії. Нанесіть на вологе волосся, одягніть шапочку та залиште на годину, а потім змийте теплою водою з шампунем.

5. Від випадіння волосся добре допомагає наступний засіб: почніть регулярно ополіскувати волосся відварами з трав. Тільки не просто обливайте їх, а ретельно втирайте рідину, тобто нахиліться над тазиком з відваром та масажуйте корені. Трави підберіть такі - ромашка, звіробій, кропива, розмарин чи кора дуба і заливайте 2 столові ложки їх 3-ма літрами окропу.

6. Жирне волосся - це справжня проблема. Літом воно виглядає брудним вже через декілька годин після миття. Але і для цієї ситуації є рецепт. Для жирного типу підійде звичайна безбарвна хна, що не фарбує волосся, яку треба залити окропом та дати настоятися 10 хвилин. Вона трохи підсушить шкіру голови та допоможе боротися з випадінням волосся.

7. Якщо ви бажаєте пом’якшити пошкоджене волосся, але часу робити все це чи змішувати інгредієнти для масок зовсім немає, під час миття просто додайте до порції шампуню 2-3- краплі ефірного масла лимону чи евкаліпту.


 
galanetДата: П'ятниця, 26.06.2009, 12:16 | Повідомлення # 6
Лейтенант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 68
Репутація: 3
Статус: Оффлайн
Quote (oli4ka)
Візьміть 1 яєчний жовток, 2 столові ложки олії та декілька ложок коньяку - перемішайте все, нанесіть на волосся та тримайте приблизно годину.

Мені ця маска сподобалась (справа навіть не в коньяку biggrin ), через тиждень-два зроблю! Дякую за рецепти!
 
galanetДата: П'ятниця, 26.06.2009, 12:18 | Повідомлення # 7
Лейтенант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 68
Репутація: 3
Статус: Оффлайн
oli4ka, а з якої картоплі Ви робили маску? Бо вже молода є, а в ній більше вітамінів, корисних для волосся.
 
oli4kaДата: П'ятниця, 26.06.2009, 12:52 | Повідомлення # 8
Генерал-лейтенант
Група: Модератори
Повідомлень: 758
Репутація: 15
Статус: Оффлайн
Я робила ще із старої,ну вже можна спробувати і молоду smile .

 
Форум » Спілкування на різні теми » Як залишатися молодою і красивою » Маски для волосся (Краса нашого волосся)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Найактивніші користувачі форуму:
  • Pavlo
  • oli4ka
  • iskrina
  • Депутат
  • denis-vanv
  • Дядяша
  • Міхалич
  • ОДНА_ЖІНКА
  • СІА
  • sanfed
  • Хто сьогодні був на форумі:

    Copyright Стеценко В.П. © 2024
    Сайт створено у системі uCoz