Вівторок
16.04.2024
17:14
Ласкаво просимо Гость
RSS
 
Село Іскрене
Головна Реєстрація Вхід
Молодість Ваших рук - Форум »
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: oli4ka  
Форум » Спілкування на різні теми » Як залишатися молодою і красивою » Молодість Ваших рук
Молодість Ваших рук
galanetДата: Вівторок, 15.01.2008, 13:56 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 68
Репутація: 3
Статус: Оффлайн
В пропонованій темі хотіла б поспілкуватись про те, як зберегти молодість наших рук і що для цього необхідно робити.

Як відомо, вік жінки, можна розгледіти по її руках. Але шкіру зістарюють не лише вік. Домашня робота, побутові хімікати, холод, сонце, вода, вітер: у нашої шкіри багато ворогів! Проте з ними можна впоратись.

Звичайно, можна користуватись різними пом’якшуючими і зволожуючими кремами для рук, але не для всіх такі засоби по кишені.

Тому на допомогу прийдуть засоби народної медицини:

1. Пити якомога більше води, тоді не тільки шкіра рук буде виглядати краще, але й обличчя!

2. Робити ванночки для рук:

- Масляні: підігрійте оливкову олію, або будь-яку іншу, щоб вона була теплою (сюди ж можна додати кілька крапель лимонного соку). Опустіть руки на декілька хвилин у ванночку з олією, після цього одягніть бавовняні рукавички (якщо нема, можна обгорнути руки в бавовняну тканину, але краще рукавички) і тримати так близько години. В цей час Ви можете почитати якусь цікаву книгу, або подивитись телевізор. Якщо ціла година для Вас забагато, можна просто витерти шкіру рук салфеткою, але не змивати.
- Трав’яні: ці процедури можуть зробити справжнє чудо. Чудово допомагають і заспокоюють подразнену шкіру ванночки з відварів ромашки, липи і кропиви (продається в аптеці). Відвар дубової кори допомагає від почервоніння шкіри. Черемухова ванночка знімає набряклість, а м’ятна – втому. Дуже добре пом’якшують шкіру ванночки з відвару картоплі, лляного насіння або молочної сироватки.
- Мінеральні: дві чайні ложки питної соди на стакан води зроблять шорстку шкіру гладенькою і красивою. Якщо додати в воду трохи повареної або морської солі, то це позбавить шкіру від почервоніння і закріпить нігті. При тріщинах, порізах і подряпинах потримайте руки в слабкому розчині марганцівки. А ванночка з трьох чайних ложок укусу на стакан води допоможе при підвищеній пітливості долонь.

3. Маски для рук.

Маски для рук можна приготувати самостійно:
Змішайте 3 ст. ложки вівсяної муки, 1 ст. ложку оливкової олії (або іншої), 1 ст. ложку молока і 1 ч. ложку меду. Нанесіть на руки – і тримайте приблизно годину або всю ніч (в останньому випадку одягніть бавовняні рукавички).
Чудовими масками для рук є такі підручні засоби, як звичайне картопляне пюре або крохмаль, який пом’якшує загрубілу шкіру і сприяє загоєнню мілких тріщин.

4. Парафінова терапія.

Дуже часто таку процедуру роблять в салонах краси, але можна зробити і дома. Для цього необхідно придбати в аптеці косметичний парафін. Покласти парафін в миску і довести його до рідкого стану на водяній бані. Обов’язково помийте перед цим руки і дуже добре просушіть (останнє обов’язково, так як існує ризик отримати опіки). Рукою перевірте температуру парафіну: він має бути гарячим, але не пекучим. Не стискаючи пальців, опустіть на декілька хвилин руку в парафін. Він швидко застигне, утворивши на руці щось схоже на рукавичку. Цю ж процедуру повторіть і для другої руки. Залиште маску з парафіну на 15 хвилин, після чого зніміть і змажте руки зволожуючим кремом.

5. Масаж рук.

І запам’ятайте, найпершим і основним етапом по догляду за шкірою рук є ... звичайне миття рук. Змити бруд, пилюку і піт. Для такої процедури найкраще підходить вода, яку можна пом’якшити содою (1 ст. ложка на літр води). При цьому, руки потрібно мити тільки теплою водою - від холодної шкіра починає лущитись, а від гарячої - стає в’ялою. Користуватись при митті рук бажано пінкою або рідким милом зі зволожуючими і пом’якшуючими добавками. І лише після миття рук можна приступати до вищеописаних процедур.

Залишається лише не лінуватись і використовувати дані засоби!

Повідомлення відредагував galanet - Вівторок, 15.01.2008, 14:10
 
СІАДата: Понеділок, 18.02.2008, 17:53 | Повідомлення # 2
Майор
Група: Перевірені
Повідомлень: 81
Репутація: 3
Статус: Оффлайн
Так, картопляне пюре - це добре. Але пюре можна з"їсти, а для рук зробити ванночку з води, в якій варилась картопля для пюре. Не забувати кожного разу, коли варите картоплю, приділяти собі 5 хвилин і парити руки в цій воді. І Ваші руки будуть білі, як у панянки. smile

Найбільше успіхів ми досягаємо у тому, до чого маємо найліпший хист.
 
galanetДата: Вівторок, 19.02.2008, 12:12 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 68
Репутація: 3
Статус: Оффлайн
Quote (СІА)
Так, картопляне пюре - це добре. Але пюре можна з"їсти, а для рук зробити ванночку з води, в якій варилась картопля для пюре. Не забувати кожного разу, коли варите картоплю, приділяти собі 5 хвилин і парити руки в цій воді. І Ваші руки будуть білі, як у панянки.

Моя знайома в усьому шукає корисні речі. Наприклад, прийшла одного разу до мене в гості - я її пригощала чаєм з лимоном. Вона попросила мене відрізати ще одну дольку лимону і натерла собі обличчя, мовляв, так воно буде біліше і без вугрів. А ще колись пригощала її бананом, так вона шкіркою від банана натерла руки. Я спочатку сміялась з її витівок, адже вона себе "мастила всім чим бачила", а потім почала придивлятись до неї краще і що саме головне на її обличчі я не побачила жодних чорних плямок чи прищиків - чисте, мов у немовляти. biggrin

 
PavloДата: П'ятниця, 12.12.2008, 07:52 | Повідомлення # 4
Генерал-полковник
Група: Модератори
Повідомлень: 1091
Репутація: 13
Статус: Оффлайн
Руки і ноги завжди треба пропарювати. В селі важко руки зверегти гарними і треба їм більше приділяти уваги.
 
oli4kaДата: Понеділок, 22.12.2008, 13:57 | Повідомлення # 5
Генерал-лейтенант
Група: Модератори
Повідомлень: 758
Репутація: 15
Статус: Оффлайн
Ванночки з морської солі мають позитивний вплив на зовнішній вигляд ваших рук,спробуйте!

 
ДепутатДата: Вівторок, 23.12.2008, 08:18 | Повідомлення # 6
Генерал-майор
Група: Модератори
Повідомлень: 345
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
я особисто спочатку звертає увагу на руки (віддаю перевагу жіночим), дивлячись на них можно багато дізнатись про людину (спосіб життя, самоповага, характер тощо)

- Я не господин, господа все в Париже ... (Собачье сердце)
 
PavloДата: Середа, 24.12.2008, 09:28 | Повідомлення # 7
Генерал-полковник
Група: Модератори
Повідомлень: 1091
Репутація: 13
Статус: Оффлайн
Ось для вас посилання. http://goida.com.ua/compone....mcchk,1
 
oli4kaДата: Вівторок, 07.04.2009, 10:17 | Повідомлення # 8
Генерал-лейтенант
Група: Модератори
Повідомлень: 758
Репутація: 15
Статус: Оффлайн
Ну щоб зберегти молодість рук потрібний постійний догляд,відвідування манікюрного залу.А особливо великий влив зараз мають засоби для миття посуду,різні чистячі засоби.Їх потібно по можливості уникати чи працювати в гумових рукавичках

 
Форум » Спілкування на різні теми » Як залишатися молодою і красивою » Молодість Ваших рук
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Найактивніші користувачі форуму:
  • Pavlo
  • oli4ka
  • iskrina
  • Депутат
  • denis-vanv
  • Дядяша
  • Міхалич
  • ОДНА_ЖІНКА
  • СІА
  • sanfed
  • Хто сьогодні був на форумі:

    Copyright Стеценко В.П. © 2024
    Сайт створено у системі uCoz