парадокс
| |
Депутат | Дата: Четвер, 05.03.2009, 18:57 | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
| сьогодні став свідком, ні, скоріше учасником такої собі ситуації, яка наштовхує на постійні роздуми. Вранці, знаючи, що біля будинку завжди бігають бездомні собачки (погодьтесь, розповсюджене явище), йдючи у справах прихватив із собою собачу радість (кісточку з курочки, зараз не про піст ), підніс цюцькові, а він понюхав, понюхав та й побіг далі. Дуже був здивований поведінкою "перегодованих" собак !!! А вже через годину, при вході у продуктовий супермаркет помітив, як до мене цілеспрямовано крокує знедолена людина - бомж. Був глибоко переконаний в тому, що попросить 2-3 гривні, додасть до тих, що випросив рашіше і проп'є. Ви знаєте, помилився, він підійшов (вигляд буже жахливий) і ввічливо і жалібно попросив купити йому хоть щось поїсти. Звісно моя сім'я не обідніє і я йому купив гривень на 40. Чому така несправедливість: собаки бездомні неголодні і гладкі, люди - в 21 столітті не мають, що з'їсти :(
- Я не господин, господа все в Париже ... (Собачье сердце)
Повідомлення відредагував Депутат - Четвер, 05.03.2009, 21:00 |
|
| |
oli4ka | Дата: Четвер, 05.03.2009, 22:43 | Повідомлення # 2 |
Генерал-лейтенант
Репутація: 15
| Не так давно дивилась передачу одну про цих же бомжів, здаєьбся з Росії. Так там розповідали і показували що організовували спеціальні служби по допомозі бездомним. Їм там видавали тимчасові документи, організовували працевлаштування, відправляли додому (в багатьох існують нормальні сім"ї). Ну прикол в тому що 90% з них, повернулися до того життя, до якого вже звикли. Чому? Тобі не здається що самі вони і винні в тому як живуть, що їдять і т.д (ну не всі можливо). А щодо собак бездомних, то теж недавно гуляли з чоловіком і синком. І підбігла така собака велика (чи то від страху вона мені така здалася, бо боюся їх до смерті ) ну думаю аби Вадика не злякала. А в руках хлібина була, ну я відломила кусок і кинула її, так скажу щось вона так неохоче той кусок їла, спочатку покачала його по дорозі, а потім взяла. Теж виявилася не дуже голодною. А частенько бачу як старенькі бабусі підгодовують і котів бездомних і собак.
|
|
| |
iskrina | Дата: Четвер, 05.03.2009, 23:18 | Повідомлення # 3 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 13
| Quote (Депутат) і я йому купив гривень на 40. А Ви прямо як депутат ВР, щедрий.
|
|
| |
Депутат | Дата: П'ятниця, 06.03.2009, 07:02 | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| ну в депутатів не дуже вже й випросиш, в них позиція - даси одному, почнуть просити всі, тому, більшість з них, передають всі "проханки" до своїх різноманітних фондів (там грошинята можна краще приховати), там вони й помирають тихенько (звернення про допомогу). Ну а ходять вони в тих місцях, куди бомжам зась ... А щодо моралі, яка жене їх знову на вулицю, то не про це. Я про філософію людську - ЛЮДИНА голодна, може померти від голоду, коли навколо всі ситі й добре виглядять
- Я не господин, господа все в Париже ... (Собачье сердце)
|
|
| |
iskrina | Дата: Субота, 07.03.2009, 09:26 | Повідомлення # 5 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 13
| Quote (Депутат) Я про філософію людську - ЛЮДИНА голодна, може померти від голоду, коли навколо всі ситі й добре виглядять А в чому причина що вона голодна? Якщо причина поважна (тривала хвороба, інвалідність і немає кому доглянути), то Ви маєте рацію, хоча із цих ситуацій є також виходи. Інша справа, коли людям подобається бути бомжом. Їх влаштовує такий спосіб життя, а це як правило більшість таких бомжарів. Я ніколи не даю милостиню жебракам любої масті. А циган за це недолюблюю (м'яко кажучи).
|
|
| |
Дядяша | Дата: Субота, 07.03.2009, 16:49 | Повідомлення # 6 |
Полковник
Група: Перевірені
| В людини руки і ноги на місці,то вчому причина "іди працюй"
|
|
| |
oli4ka | Дата: Понеділок, 16.03.2009, 23:13 | Повідомлення # 7 |
Генерал-лейтенант
| Quote (Депутат) . Я про філософію людську - ЛЮДИНА голодна, може померти від голоду, коли навколо всі ситі й добре виглядять Я щось не можу зрозуміти(можливо ще не все в цьому житті розумію в чому полягає проблема? Чому люди голодні а собаки ситі???І в чому людська філософія?Ну думаю,що між людьми і тваринами(собаками) різниця велика.Людина- це співвідношення внутрішнього і зовнішнього її світу.Життя людини символізується в різних формах діяльності.Людині властиво працювати,думати,homo sapiens! Людина сама створює свій так званий внутрішній світ,і за своє життя відповідає сама.
|
|
| |
oli4ka | Дата: Вівторок, 17.03.2009, 08:02 | Повідомлення # 8 |
Генерал-лейтенант
| Quote (Депутат) це чужа думка, Оля, я б сказав, плагіат Ну яка ж різниця чия це думка?Я ж не стверджую ,що це я сама придумала і написала.Ти підняв дуже цікаве і я б сказала не просте питання,на яке важко знайти відповідь,особливо що стосується "людської філософії."Я дякуючи тобі перечитала чимало матеріалу що стосується даного питання,і написала деякі фрази,які вважаю трішки пояснюють підняту проблему,чи ні?
Повідомлення відредагував oli4ka - Вівторок, 17.03.2009, 08:03 |
|
| |
|