Привітання
|
|
denis-vanv | Дата: Понеділок, 23.02.2009, 23:00 | Повідомлення # 31 |
Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 11
Статус: Оффлайн
| Всіх вітаю з Днем Захисника Вітчизни!!!!!!!
Повідомлення відредагував denis-vanv - Понеділок, 23.02.2009, 23:15 |
|
| |
oli4ka | Дата: Четвер, 26.02.2009, 18:07 | Повідомлення # 32 |
Генерал-лейтенант
Репутація: 15
| МАСЛЕНИЦА Этот праздник к нам идет Раннею весною, Сколько радостей несет Он всегда с собою! Ледяные горы ждут, И снежок сверкает, Санки с горок вниз бегут, Смех не умолкает. Дома аромат блинов Праздничный чудесный, На блины друзей зовем, Будем есть их вместе. Шумно, весело пройдет Сырная Седмица, А за ней - Великий пост, Время, чтоб молиться.
|
|
| |
Депутат | Дата: П'ятниця, 27.02.2009, 18:07 | Повідомлення # 33 |
Генерал-майор
Репутація: 5
| давнину кожен день Масляної мав свою назву. Понеділок – «Зустрічі». Цього дня влаштовували й розкочували снігові гірки. Вівторок – «Заграш». Починалися ігрища. За потішання й сміливість пригощали млинцями та брагою. Середа – «Ласунка». Готували святкові ласощі. Четвер – «Розгуляй – четверток». Брали снігові гори, каталися на конях. П’ятниця – «Тещині вечори». Зяті ходили в гості до тещ. Субота – «Невістчині посиденьки». Відвідували рідних. Неділя – «Прощення день». Найбільш пишно відзначали неділю. Цього дня готували вареники з сиром. Організовували масові гуляння, ігрища та забави. Всі прощалися з Масляною, тобто з масляним і смачним. Адже це був останній день веселої Масляни. Отож і відзначали його гучно, але горілки вже не вживали. Наприкінці свята спалювали опудало Масниці, це була головна розвага, котра знаменувала кінець зими. Цього дня просили у близьких вибачення (прощення) за нанесені образи. Вважалося, що необхідно обов’язково обійти усіх родичів і сусідів та попрости у них пробачення за всі скоєні образи, аби очиститись перед Великим постом від усілякої скверни. З початком нового тижня наступає Великий піст…
- Я не господин, господа все в Париже ... (Собачье сердце)
|
|
| |
iskrina | Дата: П'ятниця, 27.02.2009, 19:06 | Повідомлення # 34 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 13
| А цікаво знати хто із форумчан буде дотримуватись посту? Я не зможу.
|
|
| |
Pavlo | Дата: П'ятниця, 27.02.2009, 19:11 | Повідомлення # 35 |
Генерал-полковник
| Я раніше весь час дотримувався.. А тепер я вегетаріанец, тож в мене піст триває постійно...
|
|
| |
Депутат | Дата: П'ятниця, 27.02.2009, 19:14 | Повідомлення # 36 |
Генерал-майор
| нормальна річ - піст і головне - потрібна, для отого очищення, про яке йдеться мова в іншій рубриці, сам не пробував, але вірю в те, що прожити на рослинній їжі можна і це корисно, хоча б двічі на рік
|
|
| |
iskrina | Дата: П'ятниця, 27.02.2009, 21:42 | Повідомлення # 37 |
Admin
| Quote (Депутат) але вірю в те, що прожити на рослинній їжі можна і це корисно, хоча б двічі на рік Один день?
|
|
| |
Депутат | Дата: Субота, 28.02.2009, 10:14 | Повідомлення # 38 |
Генерал-майор
| піст напередодні серпневих свят досить короткий - та й зелені багато, було б бажання Додано (28.02.2009, 10:14) --------------------------------------------- Всіх футбольних болівальників з початком футбольного сезону в Україні !!!
|
|
| |
oli4ka | Дата: Субота, 28.02.2009, 13:58 | Повідомлення # 39 |
Генерал-лейтенант
| А ми дивимося Кубок УЄФА.Наші три команди пройшли 1/8 фіналу!!!!УРА!!!!!
|
|
| |
Депутат | Дата: Субота, 28.02.2009, 14:07 | Повідомлення # 40 |
Генерал-майор
| футбол - це сила
|
|
| |
oli4ka | Дата: Неділя, 01.03.2009, 18:17 | Повідомлення # 41 |
Генерал-лейтенант
| Вітаю всих з першим днем весни!!!!!
Повідомлення відредагував oli4ka - Неділя, 01.03.2009, 18:18 |
|
| |
Pavlo | Дата: Неділя, 01.03.2009, 22:02 | Повідомлення # 42 |
Генерал-полковник
| Вітаю всіх з початком Великодневого посту!!! Щасти Вам!!!
|
|
| |
Mysh2009 | Дата: Середа, 04.03.2009, 16:40 | Повідомлення # 43 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
| ВСЕХ, ВСЕХ, ВСЕХ девушек,женщин с 8 МАРТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Любви вам огромной, счастья безмерного, улыбок всю жизнь!!!!!!! Ваша Mysh2009!
|
|
| |
НІНА | Дата: Середа, 04.03.2009, 16:50 | Повідомлення # 44 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
| Вітаю усіх жінок зі святом весни.
|
|
| |
Депутат | Дата: Середа, 04.03.2009, 21:29 | Повідомлення # 45 |
Генерал-майор
| Душа стомилася від галасу людського: Давно не чути жартівливих голосів. Як мені далі жити? з ким іти? до кого? Розгубленість... не хочу марнувати слів. Над Україною якийсь огидний сморід, Як після битви! Найродючіші поля - Ще рясно зеленіють, їм природа вторить: Благословенна Богом ця земля! Я не звертаюсь до небес, з проханням „дива” Для мого дому та малих, іще, дітей. Благаю радощів приємних, галасливих; Щоб в Україні не було сумних вістей. Мій рідний край повинен щастям розквітати: Весела пісня полетить у далечінь! І буде музика весільна грати в хатах; Часів сумних - в моєму серці - зникне тінь. автор - Петро Корнійчук
Повідомлення відредагував Депутат - Середа, 04.03.2009, 21:33 |
|
| |
oli4ka | Дата: П'ятниця, 06.03.2009, 15:22 | Повідомлення # 46 |
Генерал-лейтенант
| Вітаю всих жінок з Наступаючим святом!!!!!! А жінка в світ приходить для любові Любити ляльку доки ще мала Любити маму поки підросла А тільки –но, як ступить за поріг Любити небо і м‘який моріг. Дім батьківський і квіти чорноброві Бо жінка в світ приходить для любові. Росте вона, ростуть її роки Ростуть її і радості й надії І от приходять роки молодії По світу вже вона не йде – несеться ! Уважно прислухається до серця Щоб в шумі літ і в шелесті дібров Почути, що прийшла її любов Ота любов, що перша і остання Такої ще ні в кого не було ! І ти щаслива в серці в тебе рай І відшумів весільний водограй. І попливли літа, літа, літа…. Усіх годуєш, хоч сама голодна І часом нерви стримати негодна Та будеш захищати, як в бою Оту сімейну каторгу свою. І попливли літа, літа, літа….. А що ? Якби усе почати знов ? Оце той борщ щоденний – це любов, Сорочка чисто випрана – любов І очі діточок ясні – любов. Все так було б, якби почати знов ! Жіноча доля в світі – це ЛЮБОВ ! Авторське право на поздоровлення © x.Мирослава.
|
|
| |
oli4ka | Дата: П'ятниця, 06.03.2009, 15:23 | Повідомлення # 47 |
Генерал-лейтенант
| Для женщины в жизни немногое надо: Чтоб в сумочке были духи и помада, Браслетик и тени, чтоб взгляд был разящий. На пальце в кольце бриллиант настоящий, Нарядов немного, зачем задаваться? Чтоб за год не больше трех раз повторяться. Чтоб кофе в постель с круасаном хрустящим. Любви как в кино, только чтоб настоящей. Работать чтоб с часу, ведь утром так спиться, А в два по домам, чтоб по ходу скупиться. Ведь шопинг для женщин полезен безмерно Системе центральной, моментами нервной. В квартире достаток, под цвет глаз машина Но главное умный, достойный мужчина. Который подарит помаду и тени, Кольцо с бриллиантом, привстав на колени. Пригонит машину, обставит квартиру, В любви фору даст даже Ричарду Гиру. А если таких еще нету на свете, То пусть хоть подарит тюльпанов букетик, А всё остальное мужскими руками Тихонько доделают женщины сами. С наступающим праздником!!!
|
|
| |
oli4ka | Дата: П'ятниця, 06.03.2009, 22:30 | Повідомлення # 48 |
Генерал-лейтенант
| Де ж трояндочки???На 8 березня краще тюльпанчики,це такий своєрідний символ цього свята!!!
Повідомлення відредагував oli4ka - П'ятниця, 06.03.2009, 22:34 |
|
| |
Депутат | Дата: Субота, 07.03.2009, 09:33 | Повідомлення # 49 |
Генерал-майор
| все ж вітаю !!!
|
|
| |
iskrina | Дата: Субота, 07.03.2009, 09:43 | Повідомлення # 50 |
Admin
| Анекдот до 8 Березня: " В магазині чоловік вибирає подарунок. Продавець запитує, - Вам для дружини подарунок, чи подорожче?"
|
|
| |
denis-vanv | Дата: Субота, 07.03.2009, 18:57 | Повідомлення # 51 |
Генерал-майор
Репутація: 11
| Вас с празником мартовским мы поздравляем! Весеннего солнца сердечно желаем, Пусть щедрой, богатою будет весна, Вам сотню улыбок подарит она. Пусть радостью день для вас обернется, Который сегодня женским зовется!
|
|
| |
Pavlo | Дата: Неділя, 08.03.2009, 07:28 | Повідомлення # 52 |
Генерал-полковник
| А я вітаю себе з днем нарождення, яке було в мене 7 березня!!! Бажаю собі побільше духовної сили і успіхів у роботі.
|
|
| |
Депутат | Дата: Неділя, 08.03.2009, 09:20 | Повідомлення # 53 |
Генерал-майор
| Мої вітання, Паша ! З днем народження !!! Все буде добре !!! Бажаю, щоб кожний рік твого життя дарував тобі життєвих досвід, приємні події та емоції, гарних друзів, чи просто знайомих, здоров'я, ну і везіння, якщо воно є.
Повідомлення відредагував Депутат - Неділя, 08.03.2009, 10:59 |
|
| |
saha-utesov | Дата: Неділя, 08.03.2009, 09:54 | Повідомлення # 54 |
Рядовий
Група: Перевірені
Репутація: 3
| Вітаю всіх жінок з Наступаючим святом!!!!!!
|
|
| |
Дядяша | Дата: Неділя, 08.03.2009, 10:16 | Повідомлення # 55 |
Полковник
Група: Перевірені
| Приєднуюсь до привітань, жінки зі святом вас
|
|
| |
iskrina | Дата: Неділя, 08.03.2009, 15:53 | Повідомлення # 56 |
Admin
| Вітаю жіночу половину форуму з Днем 8 Березня! Привітайте своїх матерів з жіночим днем і незабувайте їх ніколи. "Приїжджайте частіше додому, Щоб не мучила совість потому. Ні грошей не привозьте, ні слави, - Будьте з рідними ніжні й ласкаві. Бо не вічні ні батько, ні мати, Завтра можете їх не застати. Щоб не мучила совість потому, Приїжджайте частіше додому." (с) Микола Луків
|
|
| |
Pavlo | Дата: Понеділок, 09.03.2009, 08:22 | Повідомлення # 57 |
Генерал-полковник
| Депутат, дякую ВАМ за теплі привітання... Ви єдиний, хто привітав мене...
|
|
| |
Депутат | Дата: Понеділок, 09.03.2009, 11:03 | Повідомлення # 58 |
Генерал-майор
| а 13 братів і сестер ?
|
|
| |
Pavlo | Дата: Понеділок, 09.03.2009, 11:10 | Повідомлення # 59 |
Генерал-полковник
| Нас 14: 11 хлопців і 3 дівчини... не повірете.. і ніхто не привітав...
|
|
| |
iskrina | Дата: Понеділок, 09.03.2009, 11:17 | Повідомлення # 60 |
Admin
| Quote (Pavlo) Депутат, дякую ВАМ за теплі привітання... Ви єдиний, хто привітав мене... А від Адміна підвищення репутації, це не вітання?
|
|
| |