Я студент
|
|
iskrina | Дата: Четвер, 19.02.2009, 12:43 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 13
Статус: Оффлайн
| Пишемо тут про своє навчання після школи. Про свою майбутню професію.
|
|
| |
Pavlo | Дата: Понеділок, 06.04.2009, 09:36 | Повідомлення # 2 |
Генерал-полковник
Група: Модератори
| О! Мені на першому курсі було дуже тяжко. Але я себе взяв в руки і вже на 2 курсі був відмінником. закінчив ВНЗ з відзнакою.
|
|
| |
Депутат | Дата: Понеділок, 06.04.2009, 12:54 | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
Репутація: 5
| Паша, а чому вибрав екстернат, а не класичну форму навчання, наприклад стаціонар ?
- Я не господин, господа все в Париже ... (Собачье сердце)
|
|
| |
Pavlo | Дата: Понеділок, 06.04.2009, 13:44 | Повідомлення # 4 |
Генерал-полковник
| Бо вчився як заочник, але ходив на стаціонар. Коли на заочному почалась магістратура, то я вже все знав. Тому меня сказали пройти все єкстернатно.
|
|
| |
tanya_bond | Дата: Субота, 09.01.2010, 23:04 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
Група: Перевірені
Репутація: 3
| Студентські роки ні з чим не зрівняти! Коли навчаєшся - не цінуєш, крізь призму років розумієш, такої наївності, бажання жити, дружити, творити - не повернеш! Чомусь на думку спала історія, як наша група зустрічала екватор. Екватор (для тих, хто не знає, це рівна половина часу, яку провчилися студенти) - це 2,5 років. У нашій дівчачій групі були дві студентки, які мали знайомих "дядь" у ДАЙ. Джентельмени запропонували святкувати разом. Ми не відмовились, оскільки з нашої сторони - лише треба було мати гарний настрій! А цього добра у студентів завжди дуже багато. Увечері патрульні машини (правда без моргалок) по-джентельменськи доставили нас на вечірку. Підстаркуватих дядь було троє, а за організацію усього цього дійства відповідав молодий сержант. Найбільший сюрприз - багато їжі! Спочатку соромлячись, а після кількох чарочок, зовсім розкріпостившись, на столах закуски ставало усе менше і менше. А далі пішли танці! Наші дяді, розчервонівшись і запихавшись радісно гиржали, по-молодецьки трусили животами, стараючись потертися об когось із дівчат. Наші дяді були у захваті! Ми теж раділи можливості надурняк повеселитися!
|
|
| |
Pavlo | Дата: Четвер, 04.02.2010, 11:24 | Повідомлення # 6 |
Генерал-полковник
| Цікава історія. Я сумую за студентськими роками. Але був один мінус. не було грошей.. Лише тратив на проїзд. Але є, що згадати.
|
|
| |
oli4ka | Дата: П'ятниця, 12.02.2010, 16:05 | Повідомлення # 7 |
Генерал-лейтенант
Репутація: 15
| Да, интересно, а многие сейчас покупают дипломы при окончания ВУЗа? Pavlo, диплом сам делал или покупал? Наверное сейчас большинство покупают.
Повідомлення відредагував oli4ka - П'ятниця, 12.02.2010, 16:08 |
|
| |
Pavlo | Дата: П'ятниця, 19.02.2010, 11:19 | Повідомлення # 8 |
Генерал-полковник
| Я сам писав диплом.... Хоча у нас деякі його купували...
|
|
| |