Молодий садок.
|
|
oli4ka | Дата: Понеділок, 25.05.2009, 16:33 | Повідомлення # 1 |
Генерал-лейтенант
Група: Модератори
Репутація: 15
Статус: Оффлайн
| А що з ним сьогодні??? Думаю , ця тема не байдужа багатьом односельчанам.
|
|
| |
Pavlo | Дата: Вівторок, 26.05.2009, 09:45 | Повідомлення # 2 |
Генерал-полковник
Репутація: 13
| А що це за садок? Просто я раніше не звертав уваги.
|
|
| |
oli4ka | Дата: Вівторок, 26.05.2009, 10:29 | Повідомлення # 3 |
Генерал-лейтенант
Репутація: 15
| Цей садок росте по дорозі на Георгієвку.Не пам"ятаю точно коли його посадили(маленька ще була),але був дуже гарний і доглянутий,охоронявся.Ростуть там яблука,черешні,смородина...раніше ми школою виїжджали і пололи бур"ян,збирали яблука,смородину.Зараз чомусь сад занедбаний,не знаю правда чи родить ще чи ні.
|
|
| |
sanfed | Дата: Вівторок, 02.06.2009, 11:42 | Повідомлення # 4 |
Майор
Група: Перевірені
Репутація: 4
| І що він ще не в оренді? Хоча чому я запитую. У нас в селі теж садок є багато яблунь, і навіть виноградники геть навіть "Дамські пальчики" росли. Орендатор є, але допиває його останні соки. Виноградники загинули, садки заросли лісом - користує лише молодий садок абрикоси, черешні - хоча їх теж скоро ліс з"їсть
Цікавлюсь історією рідного краю Але не буду приховувати -люблю заглянуть під верхній шар родючого грунту рідної землі.
Повідомлення відредагував sanfed - Вівторок, 02.06.2009, 11:46 |
|
| |
likon88 | Дата: Середа, 03.06.2009, 20:32 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
Репутація: 2
| Это не тот который в конце 80х посадили?Там ещё история с ним интересная была.
likon88
|
|
| |
Міхалич | Дата: Четвер, 04.06.2009, 01:16 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
Репутація: 6
| Той,а історія проста,Шульга все зам'яв(як що Ви про вкрадені саджанці). Особисто для Павла-обізвати голову тупим,багато розума не потрібно.В нього є декотрі недоліки,але не тупість.Не буду вдаватись у закони бізнесу (я там мілко плаваю), але коли щось вкладаєш,намагаєшся отримати більше і за як найкоротший проміжок часу. Кому хочеться вкалувати коло яблук,вкладати гроші,а потім ділитись з усим селом(поночі не допомагали збирати врожай тільки ледачі).Треба зачекати,прийде час і до садка.
Я, конечно, как генерал тосты говорить не умею... Я скажу проще: ну - прощай, здоровье.
|
|
| |
likon88 | Дата: Четвер, 04.06.2009, 07:33 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
Репутація: 2
| Понятно...Знал я этого горе-воришку(не Шульгу).А садок тогда был хороший...не плодоносил ещё.Сейчас не знаю.Вижу только фото.
likon88
|
|
| |