Про рибаків
|
|
iskrina | Дата: П'ятниця, 14.03.2008, 23:55 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 13
Статус: Оффлайн
| Ведмідь-син запитує ведмедя-батька: - Тату, тату, а якщо я грибника спіймаю, його з'істи можна? - Можна, синок. - А ось якщо мисливця? - Можна і навіть потрібно. - А якщо рибалку? - Не можна, синок. - Але чому, тату? - А тому, синок, що від рибальського м'яса порядні ведмеді алкоголіками стають.
|
|
| |
Сева | Дата: П'ятниця, 21.03.2008, 12:48 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
| Кумедне вiдео про жiнок!! Жiноча рибалка
|
|
| |
iskrina | Дата: Четвер, 27.03.2008, 18:44 | Повідомлення # 3 |
Admin
| Сева, дякуємо за дуже цікаве посилання. Просимо Вас до співпраці. Робіть замітки, дописи..
|
|
| |
iskrina | Дата: Четвер, 27.03.2008, 18:59 | Повідомлення # 4 |
Admin
| Розповім і я свою пригоду. Було це тоді, коли ми із товаришем Іваном Меркотаном тільки починали свої перші кроки в рибальстві. Він мені запропонував меншого розміру гачок. Єдиною зброєю, щоб відокремити старий гачок від волосіні - це зуби. Я став відкушувати зубами гачок, а Іван ненароком смикнув вудлищем і я впіймався! Вийняти самі не змогли і тому Іван привів мене до акушерського медпункту (тоді такий в селі на моє щастя був). Можна було б від'єднати від вудлища волосінь, але не здогадались. Акушерка Лена Рекшінська дала в губу укол, відрізала волосінь і вийняла гачок. А потім трішки посміялись. Хоч мені було не до сміху.
|
|
| |
Дядяша | Дата: Середа, 29.10.2008, 18:25 | Повідомлення # 5 |
Полковник
Група: Перевірені
Репутація: 5
| Я теж спіймався на гачок коли рибина летіла мені в руки і перед самісінькими пальцями зірвалась я спіймав гачка (Але витягли я живий зі мною все гаразд )
|
|
| |
Pavlo | Дата: Субота, 13.12.2008, 07:19 | Повідомлення # 6 |
Генерал-полковник
Група: Модератори
| Знаєте, я ніколи рибалити не любив, але тема рибальства в вашому селі актуальна. Я колись Дядшу годину прочекав , щоб в ранці з ним піти на риалку... А він так і не прийшов...
|
|
| |
oli4ka | Дата: Середа, 07.01.2009, 16:56 | Повідомлення # 7 |
Генерал-лейтенант
Репутація: 15
| Поймал мужик золотую рыбку и загадует: –Хочу маленький заводик, машину и дом… Рыбка: –Выбирай: в кредит или по лизингу? Мужик: –Тогда ты выбирай: на растительном или на сливочном?
|
|
| |
Оксана7 | Дата: Середа, 04.03.2009, 16:38 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
Репутація: 0
| Рибалки - це дуже цікаві і веселі люди. Про них існує дуже багато анекдотів.
|
|
| |
tamerlan | Дата: Неділя, 22.03.2009, 11:33 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
Репутація: 2
| Депресия- це коли включаеш інтернет і не знаеш куди зайти.
Невір, небійся, непроси.
|
|
| |
Vovchenko | Дата: Вівторок, 24.03.2009, 00:11 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
Група: Перевірені
Репутація: 4
| Дружина цілий день годує чоловіка одним горохом - немає грошей на інші продукти. До вечора дивиться - чоловік сидить у річці, пітний і червоний від натуги. - Що це ти робиш? - Не можу більше гороху. Рибки схотілося. - А де ж вудка? - Так я не вудити, а глушити збираюся. "Щось в цій казці не те" - сказав Колобок та виплюнув хвіст Лисиці. Додано (24.03.2009, 00:11) --------------------------------------------- Літо.На березі 2 рибаки спостерігають як по ріці на водних лижах катається красива дівчина.Один каже: -От уяви..вона б почала тонути,ми б її спасли,я б її поцілував,ми б познайомились і... Тут дівчина і справді почала тонути.Мужики нирнули,витягнули дівчину і мрійник,закривши очі,обережно поцілував її.. -Слухай,якось вона дивно пахне..і взагалі шось тут не те.. -Ага..і ще наша була на водних лижах а ця в коньках..
|
|
| |
Pavlo | Дата: Субота, 04.04.2009, 09:19 | Повідомлення # 11 |
Генерал-полковник
| Два рибаки цілий день підряд плавали на човні, і ніяк не могли знайти рибне місце. І ось нарешті їм повезло. Наловили по відру пристойних лящів. Коли вони повернулися на берег і здали човен, один з них запитує іншого: - Ти запам’ятав те місце, яке ми сьогодні знайшли? - За кого ти мене маєш, звичайно?! Я намалював хрестик на дні човна. - Дурень!!! Нам же завтра можуть видати інший човен!
|
|
| |