Зауваження і пропозиції
| |
oli4ka | Дата: Середа, 15.04.2009, 22:08 | Повідомлення # 1 |
Генерал-лейтенант
Група: Модератори
Репутація: 15
Статус: Оффлайн
| Створено тему в якій висловлюємо незадоволененя ,зауваження ,взагалі чи особисто до когось:).Так думаю буде менше непотрібу в інших розділах
Повідомлення відредагував oli4ka - Середа, 15.04.2009, 22:09 |
|
| |
iskrina | Дата: Середа, 15.04.2009, 22:18 | Повідомлення # 2 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 13
| Хороша ідея. Ще б деякі "пусті" непотрібні пости почистити.
|
|
| |
oli4ka | Дата: Середа, 15.04.2009, 22:22 | Повідомлення # 3 |
Генерал-лейтенант
| Ну це ідея Міхалича,він підказав мені,а почистити дійсно потрібно,я і так вже видалила багато в "своєму" розділі.Не знаю,можливо хтось образився...
|
|
| |
iskrina | Дата: Середа, 15.04.2009, 22:31 | Повідомлення # 4 |
Admin
| Quote (oli4ka) Ну це ідея Міхалича,він підказав мені,а почистити дійсно потрібно,я і так вже видалила багато в "своєму" розділі.Не знаю,можливо хтось образився. Міхалич ветеран Інтернету, тому і досвідчений. Ображатися ніхто не буде, тому що дії модератора на форумі обговорювати забороняється.
|
|
| |
iskrina | Дата: Середа, 15.04.2009, 22:31 | Повідомлення # 5 |
Admin
| Quote (СІА) Знаєте в чому відмінність Форуму і Чату? В форумі люди шукають пораду говорять по темі, викладаючи повністю суть запитання, а в чаті пишуть що-попало, короткими фразами на розмовному лексиконі, з помилками. СІА дуже суттєве зауваження Ви зробили форумістам. Так. Для коротких полемічних постів достатньо і особистих повідомлень. Для цього є внизу своїх постів відповідна кнопка. Мені просто було незручно робити зауваження. Гадаю що Ваше повідомлення дійде за адресою і наші друзі зроблять висновки. Пізніше я попробую зробити чат для таких розмов. Дякую!
|
|
| |
Pavlo | Дата: Середа, 15.04.2009, 22:31 | Повідомлення # 6 |
Генерал-полковник
| В форумі теж якось не хочеться багато писати. Кожен обговорює те, що йому подобається. У кожного свої думки, які він хоче висловаиати. Хіба це погано?
|
|
| |
iskrina | Дата: Середа, 15.04.2009, 22:31 | Повідомлення # 7 |
Admin
| Quote (Pavlo) В форумі теж якось не хочеться багато писати. Кожен обговорює те, що йому подобається. У кожного свої думки, які він хоче висловаиати. Хіба це погано? Мені немає різниці про що розмовляють форумчани, але потрібно щоб пости були цікавими, без помилок. Адже їх читають багато людей!
|
|
| |
Депутат | Дата: Середа, 15.04.2009, 22:31 | Повідомлення # 8 |
Генерал-майор
Репутація: 5
| Якщо хтось не згоден - розкритикуйте, запевніть в протилежному! Але дійсно, це вже не форум, а дитячий садок, а точніше театр двох акторів! Згодний з пані Іриною, чат потрібний, і нехай собі говорять
- Я не господин, господа все в Париже ... (Собачье сердце)
|
|
| |
oli4ka | Дата: Середа, 15.04.2009, 22:31 | Повідомлення # 9 |
Генерал-лейтенант
| Ну ваша думка зрозуміла(всих),але зверніть увагу будь-ласка як називається наша тема,ну в якій ви пишите. Є спеціальний розділ по подібним питаннях
|
|
| |
Депутат | Дата: Середа, 15.04.2009, 22:32 | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
| нічого не зрозумів ...Оля мабуть без настрою ...
|
|
| |
oli4ka | Дата: Середа, 15.04.2009, 22:32 | Повідомлення # 11 |
Генерал-лейтенант
| Quote (Депутат) нічого не зрозумів ...Оля мабуть без настрою ... Для вирішення подібних питань є спеціальний розділ"ТЕХНІЧНІ ПИТАННЯ",туди і пишемо свої зауваження чи пропозиції А настрій в мене відмінний :D .
|
|
| |
Міхалич | Дата: Середа, 15.04.2009, 22:32 | Повідомлення # 12 |
Підполковник
Репутація: 6
| "ТЕХНІЧНІ ПИТАННЯ" це одне,ФЛУД це друге!І Ви Олічка маєте повне право видалити всі пости не по темі,або де 2-3 слова,з попередженням ,або без. Буде час,створіть нову тему,і без роздумів перенесіть туди останні 7-8 постів. Флуд (от искаженного англ. flood — /flʌd/) — «наводнение») — неоднократное повторение ненужной информации, размещение однотипной информации, одной повторяющейся фразы, символов, букв, одинаковых графических файлов или просто коротких бессмысленных сообщений на веб-форумах, в чатах, блогах. Лицо, которое распространяет флуд, на интернет-сленге называется флудером.
Я, конечно, как генерал тосты говорить не умею... Я скажу проще: ну - прощай, здоровье.
|
|
| |
Депутат | Дата: Четвер, 16.04.2009, 07:29 | Повідомлення # 13 |
Генерал-майор
| От у футболі, коли всю гру суддя на полі непомітний, це значить, що він судить бездоганно, гру, так би мовити, тримає під контролем. Так і на сайті, найбільш активні форумчани, всі модератори, йдемо до тотального контролю. Модератор повинен бути не помітним. До того, безжалісне видалення коментарів - це посягання на чужу думку, я, наприклад, можу й образитись , дивіться не перестарайтесь. Просто треба розпочати "нове життя", роз'яснити правила, створити чат (він вже є) і т.і. А то оті дипломатичні натякування (помилки, лаконічність), як на мене, адресуються один одному, бо діти, яких зареєструвалось останнім часом багато, мають всього по 2-3 коментарі і погоди не строять ... пора до праці ...
|
|
| |
denis-vanv | Дата: Понеділок, 20.04.2009, 18:47 | Повідомлення # 14 |
Генерал-майор
Репутація: 11
| Quote погоди не строять ... Що Ви маєте на увазі погоди не строять?
|
|
| |
oli4ka | Дата: Вівторок, 21.04.2009, 09:18 | Повідомлення # 15 |
Генерал-лейтенант
| Quote (Депутат) До того, безжалісне видалення коментарів - це посягання на чужу думку, я, наприклад, можу й образитись , дивіться не перестарайтесь. Депутат, ніхто безжалісно коментарі не видаляє,видаляються тільки ті які на мою думку не відповідають даній темі,чи які взагалі без певного змісту.(своїх доречі теж багато видалила ) А взагалі то в мене прохання до адміна iskrina, надайте мені статус користувача ,будь-ласка!!!!! .
|
|
| |
iskrina | Дата: Вівторок, 21.04.2009, 10:24 | Повідомлення # 16 |
Admin
| oli4ka, дістали ? Все буде добре!
|
|
| |
oli4ka | Дата: Вівторок, 21.04.2009, 13:49 | Повідомлення # 17 |
Генерал-лейтенант
| Quote (iskrina) oli4ka, дістали ? Все буде добре! І справді дістали вже мене ці чоловіки, :D .Зробіть мене користувачем ,і я спокійно буду собі відвідувати сайт,спілкуватися .Що новенького дізнаюся обов"язково писатиму!!!
|
|
| |
iskrina | Дата: Вівторок, 21.04.2009, 21:18 | Повідомлення # 18 |
Admin
| А що думають з цього приводу форумчани?
|
|
| |
Vovchenko | Дата: Вівторок, 21.04.2009, 21:26 | Повідомлення # 19 |
Лейтенант
Група: Перевірені
Репутація: 4
| oli4ka не здавайся, май терпіння і все буде добре
|
|
| |
Міхалич | Дата: Середа, 22.04.2009, 01:31 | Повідомлення # 20 |
Підполковник
| А що там думати,Депутат виставив фото і треба спочатку вирішити,модератор попереду,чи вигляда ззаду?
Я, конечно, как генерал тосты говорить не умею... Я скажу проще: ну - прощай, здоровье.
|
|
| |
iskrina | Дата: Середа, 22.04.2009, 08:32 | Повідомлення # 21 |
Admin
| Quote (Міхалич) А що там думати,Депутат виставив фото і треба спочатку вирішити,модератор попереду,чи вигляда ззаду? Та ні! Попереду адмін, а вже позаду решта форумчан. В стилі Булгакова. Пане Депутате, це гумор! Шариков и шариковщина
|
|
| |
Міхалич | Дата: Четвер, 23.04.2009, 01:27 | Повідомлення # 22 |
Підполковник
| Ну якщо то адмін,тоді добре,інквізиція проходить мимо форума А Олі побажаю одного:"Розслабитись і отримувати задоволення від сайту і форума" От я наприклад людина не зла,а в одній із тем видалю останні чотири повідомлення. Причина:не зовсім по темі розмови. Головна причина:мене в тих розмовах не згадують ,я їм і дані,і фото,а вони "сообразим на троїх"
|
|
| |
denis-vanv | Дата: П'ятниця, 24.04.2009, 00:32 | Повідомлення # 23 |
Генерал-майор
Репутація: 11
| Quote А що думають з цього приводу форумчани А я думаю, що oli4ka правильно зробила, що повидаляла повідомлення. Вона справляється, і не потрібно на неї тиснути . Молодець,oli4ka!!!!
|
|
| |
oli4ka | Дата: Четвер, 04.06.2009, 14:58 | Повідомлення # 24 |
Генерал-лейтенант
| Павло,звертаюся до тебе,я видалю те повідомлення в темі про молодий садок,добре? Я думаю зі мною погодяться форумчани??
|
|
| |
iskrina | Дата: Четвер, 04.06.2009, 22:20 | Повідомлення # 25 |
Admin
| Quote (oli4ka) я видалю те повідомлення в темі про молодий садок,добре? Там ніби все непогано написано. Але твоя воля oli4ka. Як казав Тарас Бульба - " Я тебе породив, я тебе і вб'ю!"
|
|
| |
oli4ka | Дата: П'ятниця, 05.06.2009, 08:22 | Повідомлення # 26 |
Генерал-лейтенант
| "Цікаво. Якщо він в оренді, то це добре, якщо ні, то це тупість Голови" Мені здається, що так писати не потрібно .
|
|
| |
iskrina | Дата: П'ятниця, 05.06.2009, 18:14 | Повідомлення # 27 |
Admin
| Quote (oli4ka) Якщо він в оренді, то це добре, якщо ні, то це тупість Голови" Мені здається, що так писати не потрібно То можна поправити тільки цей пост.
|
|
| |
oli4ka | Дата: П'ятниця, 05.06.2009, 18:23 | Повідомлення # 28 |
Генерал-лейтенант
| ну я видалила тільки цей пост
|
|
| |
Депутат | Дата: П'ятниця, 30.10.2009, 18:02 | Повідомлення # 29 |
Генерал-майор
| Пропоную адміну створити нову актуальну для всієї країни тему, здогадайтесь яку?
Повідомлення відредагував Депутат - П'ятниця, 30.10.2009, 18:25 |
|
| |
iskrina | Дата: П'ятниця, 30.10.2009, 20:03 | Повідомлення # 30 |
Admin
| На прохання шановного Депутата http://iskrina.ucoz.ua/forum/55а
|
|
| |