Що забезпечить успіх після закінчення школи.
| |
iskrina | Дата: Четвер, 03.04.2008, 20:51 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 13
Статус: Оффлайн
| Щоб хорошо влаштуватися в житті, потрібно добре вчитися в школі. Тестування при вступі у ВНЗ забезпечить відбір саме розумних дітей, а не дітей, батьки яких багаті. Після закінчення університету така людина зможе влаштуватися на добре оплачувану роботу.
|
|
| |
СІА | Дата: П'ятниця, 04.04.2008, 15:52 | Повідомлення # 2 |
Майор
Група: Перевірені
Репутація: 3
| Тепер можна і цю тему порозвивати! Тестування - це хороша справа. Але існує багато "АЛЕ". Одна справа, коли студент - місцевий житель. Вчитися розумні діти можуть, а от прожити на стипендію - ні. Зараз не у всіх закладах надають гуртожиток. Тому стандартним вирішенням питання є переведення на заочний відділ, і влаштування на роботу. І знову виникає "АЛЕ". Хто навчався у ВУЗІ розуміє, що в перші три роки навчання входить вивчення допоміжних предметів. А вже на 3,5-5 курсах, коли вже перевівся на заочний відділ навчання - починається теорія і практика по спеціалізації. Я зараз працюю в фірмі, де половина студентів. Орендують житло, оплачують навчання, бігають на роботу, в сесію "купують" екзамени, так як вчити ніколи - працювати треба. І якщо в практиці порівняти співробітників, які навчалися всі 5 років на стаціонарному відділенні, і тих, хто навчається на заочному - небо і земля: - нема часу вчити закони, принципи роботи на певній посаді, суцільна біганина, купа запитать. Так - все пізнається в практиці, але хтось із старших співробітників, більш кваліфікованих, мусить бути вчителем. Іноді почуваєш себе "Довідником" . А щоб отримати пристойну заробітну плату - потрібно пропрацювати на певній фірмі певний час, і показати свої здібності, бо просто так з вулиці, нехай навіть з найкрутішим дипломом, та ще й без рекомендацій, Вас не візьмуть на "ставку" депутата. За карі очі на високооплачуваних посадах тримають тільки працівників, які влаштувалися через протеже. Тому, ВЧІТЬСЯ ДОБРЕ В ШКОЛІ, якщо перевелись у ВУЗі на заочний відділ - ВЧІТЬ САМОСТІЙНО ТЕОРІЮ, РОЗВИВАЙТЕ СВОЇ ЗНАННЯ, не надійтесь на те, що отримавши пристойну роботу - з Вами будуть носитися. Незамінних - немає!
Найбільше успіхів ми досягаємо у тому, до чого маємо найліпший хист.
|
|
| |
всезнайка | Дата: Неділя, 04.05.2008, 20:53 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
| Тестування... Можливо це й добра справа. Але мені здається, що вона не до кінця продумана. ЗНО, на мою думку, потрібно було вводити поступово і тільки для тих дітей, які будуть поступати в ВУЗи. А вибирати професію потрібно за покликом серця.
|
|
| |
iskrina | Дата: Середа, 07.05.2008, 19:12 | Повідомлення # 4 |
Admin
| Експеримент з тестуванням в Україні проводиться вже три роки. Досвіду достатньо. А для чого відтягувати те, що у світі себе хорошо зарекомендувало. Більшість розвинених країн світу перевіряє рівень знань учнів саме за тестами. Серед них – Японія, США, Франція. Тому це чудово, що Україна засвоїла цей досвід і переходить до більш об’єктивної системи оцінювання.
|
|
| |
Ангел | Дата: Вівторок, 13.05.2008, 13:03 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
Репутація: 2
| Усі учні школи з нетерпінням чекають результатів тестів. Якими вони будуть - ніхто не знає. Я хочу побажати всім отримати хороші результати, тому що саме від тестів залежить подальше навчання нашої молоді. НІ ПУХУ, НІ ПЕРА ВАМ, ЛЮБІ ОДИНАДЦЯТИКЛАСНИКИ!!!
Треба робити все для досягнення своєї цілі!!!
|
|
| |
всезнайка | Дата: Неділя, 18.05.2008, 22:58 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Так тестування проводиться вже три роки. Але по Черкаській області лише в Шполянському районі та в м. Смілі. І діти проходили тестування лише з трьох предметів. В цьому році році тести впроваджені по всій Укріані і є обов'язковими для всіх учнів ( не бульше трьох предметів). Але тут є і позитивні моменти, і негативні. Учні 11 класів дуже завантажені. Вони готуються до тестів, і в той же час відвідують школу, готуються до уроків, пишуть котрольні роботи за теми та за семестр. А в червні на них чекають ще й екзамени. Тому я вважаю, що тестування не до кінця продумане . Уявіть фізичний та психологічний стан цих дітей.
|
|
| |
iskrina | Дата: Четвер, 22.05.2008, 18:04 | Повідомлення # 7 |
Admin
| Quote (всезнайка) Уявіть фізичний та психологічний стан цих дітей. Перший "блін комом" кажуть росіяни. Тести - це хороша річ! А недоліки бувають в любій справі. Їх можна слідуючого року виправити. Психологічний стан діток напружений. У вчителів теж. Але ж не треба тепер думати про вступні екзамени.
|
|
| |
всезнайка | Дата: Четвер, 22.05.2008, 22:49 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Але ж не у всіх вузах відмовилися від вступних екзаменів. Це дуже добре, якщо вступних екзаменів не буде. Але мало в це віриться.
|
|
| |
iskrina | Дата: П'ятниця, 23.05.2008, 07:17 | Повідомлення # 9 |
Admin
| ВУЗів де приймають екзамени я не знаю. Якщо Ви знаєте - назвіть. Там де потрібні виявити задатки (музичні, малювання,тощо) там мабуть щось проводять.
|
|
| |
Ципочки | Дата: Субота, 24.05.2008, 12:17 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Немає перспективи у тих учнів, що добре вчаться, якщо у батьків немає товстенького гаманця. Навіть, якщо за результатами тестів дитина вступила до вузу чи технікуму, навчання потребує значних затрат: зошити, папки, файли, папір, проживання, дорога, харчування нарешті. Їм дорога ось сюди
|
|
| |
Pavlo | Дата: Субота, 24.05.2008, 12:33 | Повідомлення # 11 |
Генерал-полковник
Група: Модератори
| На жаль, у вашій школі дають настільки погані навички дітям для подальшого життя! Взяти, наприклад, вчительку з ...........: вона хоч сама знає?
|
|
| |
iskrina | Дата: Субота, 24.05.2008, 22:11 | Повідомлення # 12 |
Admin
| Pavlo, а ви за професією інспектор відділу освіти? Якщо ні, то ви не маєте права визначати якість освіти яку отримують іскренські діти в школі. З іншої сторони в київських школах є конкуренція у вчителів, тому вони весь час підвищують свою кваліфікацію. В іскренських вчителів поки що конкуренції немає. Мабуть її ніколи і не буде.
|
|
| |
всезнайка | Дата: Неділя, 25.05.2008, 15:51 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я навчалася також в Іскрянській школі. Там працюють і працювали прекрасні вчителі, які давали дітям міцні знання. Учні з нашої школи вступали і вступають у ВУЗи. Їх закінчують і стають непоганими спеціалістами. Додано (25.05.2008, 15:51) --------------------------------------------- І давати вчителю оцінку, Рavlo, ви не маєте права.
|
|
| |
Pavlo | Дата: Неділя, 25.05.2008, 18:27 | Повідомлення # 14 |
Генерал-полковник
| Діти, які випускаються з школи (вашої) не знають елементарних речей!
|
|
| |
іскряночка | Дата: Неділя, 25.05.2008, 20:26 | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Доброго дня, форумчани. Читаю ваші повідомлення , і мені стає від деяких прикро. Я працюю в школі. І тому дам відповіді на запитання, які вас цікавлять. Про шкільне життя дітей, про нашу школу, про вчителів, які там працюють. Учні з нетерпінням чекають літніх канікул, а одинадцятикласники готуються до свята Останнього дзвінка, а потім на них чекають екзамени. В середу вони ще будуть здавати тести з біології в Смілі, з хвилюванням чекають сертифікатів з української мови , математики. Якщо вам цікава правдива інформація про школу запитуйте, дам відповідь.
|
|
| |
Pavlo | Дата: Неділя, 25.05.2008, 21:18 | Повідомлення # 16 |
Генерал-полковник
| Запитання. Чому на багато запитань діти не знали відповідей ( я про тести). Це я чув з розмов директора з учителями. Директор давав зауваження вчителям за погану підготовку учнів.
|
|
| |
іскряночка | Дата: Неділя, 25.05.2008, 23:06 | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| По-перше. Ще не має результатів тестів, то як можна говорити знали чи не знали відповідь учні. Будуть результати, тоді й поговоримо.
|
|
| |
Ангел | Дата: Понеділок, 26.05.2008, 15:20 | Повідомлення # 18 |
Лейтенант
| Quote (Pavlo) Діти, які випускаються з школи (вашої) не знають елементарних речей! На рахунок елементарних речей - то це голосно сказано!!! Я теж випускниця Іскренської ЗОШ, і не можна говорити, що в нас не дають елементарних знань!!! Звичайно, ми не отримували надто багато інформації по кожному предмету; звичайно, у ВУЗах дається набагато більший обсяг її, проте НІХТО не сміє говорити такі речі! Хто хотів знати, і вчити - той і вчив!!! А хто бив байдики, і тепер розказує, що в нашій школі не дають елементарних знань - то вибачте!!!!!
|
|
| |
СІА | Дата: Понеділок, 26.05.2008, 18:03 | Повідомлення # 19 |
Майор
| Ангел, коли Pavlo, писав Quote (Pavlo) На жаль, у вашій школі дають настільки погані навички дітям для подальшого життя! Взяти, наприклад, вчительку з ...........: вона хоч сама знає? , я також зрозуміла, про кого йдеться мова. Він правий на всі 100%. На моїй роботі всі співробітники знають елементарне з цього предмету, а я сиджу і роблю вигляд, що я з іншої планети .
Найбільше успіхів ми досягаємо у тому, до чого маємо найліпший хист.
|
|
| |
Ангел | Дата: Вівторок, 27.05.2008, 13:36 | Повідомлення # 20 |
Лейтенант
| Quote (Pavlo) Взяти, наприклад, вчительку з ...........: вона хоч сама знає? Ну я також догадалася про кого йде мова. На рахунок цього можна сказати, що дійсно в нашій школі не дають глибоких знань з цього предмету. І, взагалі, я знаю, що кожен випускник нашої школи буде перевчати цей предмет як кажуть,Все з нуля!!!
|
|
| |
galanet | Дата: Середа, 28.05.2008, 11:41 | Повідомлення # 21 |
Лейтенант
| Quote Що забезпечить успіх після закінчення школи Щоб мати успіх, потрібно мати хороших вчителів - це відомо всім. А ще потрібно мати батьків, які будуть направляти дитину і допомагати їй в навчанні. Чи можна порівняти знання дитини з благополучної сім"ї і дитини з неблагополучної? І яка буде різниця? Напевне, суттєва... Виключення лише бувають тоді, коли дитина прагне до знань, хоче навчитись сама, має задатки.
|
|
| |
Ангел | Дата: Середа, 28.05.2008, 13:23 | Повідомлення # 22 |
Лейтенант
| На жаль, діти, які навчаються в школі, не хочуть вивчати предмети, які їм даються. Після випуску вони вже починають себе за це карати, проте вже надто пізно... І тоді починають "щуршати" гаманці батьків. А в кого немає чим "шуршати" - ті діти йдуть на роботу, аби заробити на прожиття.
|
|
| |
ОДНА_ЖІНКА | Дата: Субота, 31.05.2008, 08:00 | Повідомлення # 23 |
Підполковник
| Quote (Ангел) А в кого немає чим "шуршати" - ті діти йдуть на роботу, аби заробити на прожиття. Тепер і гаманці не допоможуть. Ось тільки якість освіти в таких школах, як іскренська, не скоро підвищиться. Тут потрібно запускати конкуренцію. Десь на цьому форумі вже про це йшлося. Якщо не пройшов атестацію, причому незалежну в Черкасах, то на твоє місце прийде інший вчитель, що пройде таку атестацію. Але для цього потрібне різке підвищення заробітної платні педагогічним працівникам всих рівнів. Грошей в держави на це немає.
Хто гупає, тому не відчиняють!
|
|
| |
Толян | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 12:24 | Повідомлення # 24 |
Лейтенант
| Тестування річ хороша. Я сам пройшов через це і не жалкую. Тестування-це передусім перевірка ваших знань набутих в школі, а якщо хтось завалив тести, то не слід Pavlo винити вчителів!
Все буде добре - бо все тільки починається!!! Ми за справедливість!
|
|
| |
Ангел | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 15:15 | Повідомлення # 25 |
Лейтенант
| Quote (ОДНА_ЖІНКА) Тепер і гаманці не допоможуть. Ну ви знаєте, гроші вирішують все! Зараз просто можна КУПИТИ сертифікат про складання тестів, та і все...
|
|
| |
Толян | Дата: Четвер, 05.06.2008, 17:44 | Повідомлення # 26 |
Лейтенант
| Дуже громко сказано, що гроші вирішують все.:no: Не так то і легко "купив і все", а знання, а вміння. Якщо всі так будуть думати то хто буде розвивати УКРАЇНУ...
Все буде добре - бо все тільки починається!!! Ми за справедливість!
|
|
| |
Ангел | Дата: П'ятниця, 06.06.2008, 10:25 | Повідомлення # 27 |
Лейтенант
| Так це мало кого цікавить зараз!!! Ви що думаєте, що їх хвилює чиясь доля, чи розвиток? Вони турбуються тільки про свій гаманець, і стрімкий розвиток...
|
|
| |
Дядяша | Дата: Понеділок, 10.11.2008, 20:52 | Повідомлення # 28 |
Полковник
Репутація: 5
| В Україні тільки корупція (навчальні заклади більшість теж корумповані і в кого є гроші, обійде всі тести)
|
|
| |
oli4ka | Дата: Середа, 10.12.2008, 16:22 | Повідомлення # 29 |
Генерал-лейтенант
Репутація: 15
| Quote (СІА) На жаль, у вашій школі дають настільки погані навички дітям для подальшого життя! Взяти, наприклад, вчительку з ...........: вона хоч сама знає? Про кого це ви?Щось не зрозумію)))Давно нічого не чула про школу . Звичайно що освіта сільська значно відрізняється від міської,і дуже важко після сільської школи навчатися в ВУЗі.Але скажу вам в се можливо!!!На першому курсі мені було ну дуже тяжко...Але потім підтягнула все і проблем не було.А за рахунок освіти в школі ,то мені здається винити потрібно не лише вчителів,а і себе!!!Звичайно рівень підготовки вчителів далеко не той що в місті ,але мені здається що якби учні добросовісно виконували хоча б ті завдання які їм даються в школі то великих проблем в них не було б в подальшому навчанні
|
|
| |
Pavlo | Дата: Четвер, 11.12.2008, 06:26 | Повідомлення # 30 |
Генерал-полковник
| Після закінчення школи, не вступивши до жодного за ВНЗ, головне не впадати в паніку. Просто доля випробовує вас. Просто рреба почати з мінімуму: піти працювати, щось робити корисне, а не припадати до чарки. В мене є знайомий, йлму 24 роки, він в наступному році збирається іступати в ВНЗ. Для цього він почав ходити на курси, серйозно занявся навчанням. Тому не обов*язаково впадати в пагніку, коли ви не підете навчатись. Немає значення, чи дає школа навички чи ні. Окрім школи є родинне виховання і самовиховання.
|
|
| |
|